Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1. Verkoop aan consumenten

De online verkoop van Spoonbill alsook de levering naar consumenten geschiedt door en onder de vergunning van Slijterij-Wijnhandel “De Druiventuin”. De Algemene Voorwaarden van Slijterij Wijnhandel De Druiventuin betreffende de verkoop, levering en garantie van producten zijn van toepasing. Op alle voorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.

2. Contactgegevens

Slijterij – Wijnhandel “De Druiventuin”

Winkelcentrum Meerland

Van Burgplein 16-17

1447 KR Purmerend, Nederland

Datum van Oprichting: 1 december 1996

Kamer van Koophandel: 36048980

3. Bestellen, betalen & levertijden

Na het bestellen van een of meerdere artikelen via de website spoonbillgin.com, ontvangt u een bevestigings-email/orderbevestiging met hierop uw ordergegevens. De betaling kan online worden voldaan via iDEAL, Pay-Pal of creditcard.

Na ontvangst van de betaling zal het/de product(en), indien voorradig, binnen 3 werkdagen door een externe koeriersdienst geleverd worden. Desgewenst kan men binnen de regio Purmerend voor de eigen bezorgdienst kiezen tegen een gereduceerd tarief. De mogelijkheid bestaat tevens om de order op te halen in de fysieke winkel van “De Druiventuin” in Purmerend. Bij het ophalen wordt u gevraagd de orderbevestiging te overleggen en om u te identificeren.

Indien het/de betreffende product(en) niet op voorraad is, zal de klant schriftelijk (E-mail) op de hoogte worden gebracht van de leveringstermijn. Afnemer heeft dan de keus de reeds gedane bestelling te annuleren of de order alsnog door te laten gaan.

 Levering onder Rembours is niet mogelijk.

4. Prijzen & Verzendkosten

De vermelde prijzen op de website zijn in Euro en inclusief BTW en accijns en exclusief verzendkosten. Indien er na het opgeven van een order een prijsverandering plaatsvindt, zal de vermelde prijs op de website bindend zijn.

Spoonbill behoudt zich het recht voor te allen tijde aanbiedingen in te trekken en zal, indien er een bestelling geplaatst is, de afnemer hiervan schriftelijk (e-mail) op de hoogte stellen. Afnemer heeft dan de keus de reeds gedane bestelling te annuleren of de order alsnog door te laten gaan.

De verzendkosten worden bij de bestelling op de website weergegeven. Verzending zal geschieden via een externe koeriersdienst of -indien relevant- desgewenst door de eigen bezorgdienst binnen Purmerend

5. Garantie

Ondanks onze uiterste zorg kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over een door u aangeschaft product. Beschadigde producten, niet veroorzaakt door koper, kunt u op kosten van Spoonbill retourneren in de originele, of indien deze niet meer bruikbaar is, een vervangende verzendverpakking. Het aanschafbedrag en de verzendkosten zal dan geretourneerd worden.

Artikelen, welke tijdens de verzending zijn zoekgeraakt, worden uiteraard vergoed aan de koper, inclusief gemaakte verzendkosten. Verkeerd bestelde producten kunnen binnen 10 dagen worden geretourneerd aan “De Druiventuin”. Het bedrag van het product zal worden geretourneerd, de gemaakte verzendkosten zijn geheel voor rekening van de koper.

6. Aansprakelijkheid

Spoonbill en Slijterij Wijnhandel De Druiventuin stellen zich niet aansprakelijk voor computertechnische storingen of daaruit voortvloeiende onjuistheden. Wij dragen onze uiterste zorg voor het verpakken en verzenden van de bestelde producten.

Beschadigde producten zichtbaar bij aflevering dienen binnen 2 werkdagen schriftelijk gemeld te worden aan Spoonbill. Afnemer draagt het risico van de producten van het ogenblik af waarop de producten aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangenomen.

In geval van overmacht heeft afnemer geen recht op enige schadevergoeding, ook niet als Spoonbill en Slijterij Wijnhandel De Druiventuin als gevolg van de overmacht enig voordeel mochten hebben.

7. Persoonsgegevens

De bij de bestelling door ons ontvangen persoonsgegevens zullen met de uiterste zorgvuldigheid behandeld worden. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de gedane bestelling en niet aan derden worden verstrekt. Wij hanteren hierbij de uitgangspunten van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Klanten accounts worden na 12 maanden gewist, alsmede alle orders op dat account.